Universität Wien

A[3] Bachelor Degree Programme in Nutritional Sciences (2011)

330008 VO 5 ECTS Dietetics: Applied and Multidisciplinary - Teil der STEOP im Bachelorstudium Ernährungswissenschaften Version 2011 und im UF HÖK
Rust
330088 VO 5 ECTS Basics of Human Physiology - Teil der STEOP im Bachelorstudium Ernährungswissenschaften Version 2011
Ekmekcioglu
330012 VO 5 ECTS Human Anatomy and Histology - Teil der STEOP im Bachelorstudium Ernährungswissenschaften Version 2011
Windisch
330001 VO 6 ECTS General and Organic Chemistry - for nutritional scientists
Lorbeer
330019 VO 3 ECTS Basic Biochemistry
Goldenberg
330034 UE 3 ECTS Histology and Cytology
Weipoltshammer
330021 VO 3 ECTS Human ecology - Mensch und Biosphäre
Lötsch
Till
Kohlenberg-Müller, Mo 04.02. 10:00-15:00, Tu 05.02. 09:00-14:00, We 06.02. 09:00-14:00, Th 07.02. 09:00-14:00, Fr 08.02. 09:00-10:00
330032 UE 2 ECTS Physics Laboratory Course
Markovitsch
330003 VO 3 ECTS Chemistry of natural materials - Organische Chemie der Naturstoffe
Reischl
330077 VO 3 ECTS Analytical Chemistry
Cichna-Markl
330018 UE 6 ECTS Biochemical Practise - für Ernährungswissenschafter
Laggner
Majchrzak
Holzmüller
330033 SE 2 ECTS Spices
Till
330080 SE 1 ECTS Nutritional Sciences Colloquium I - Aktuelle Aspekte der Ernährungswissenschaften
Wagner
330090 SE 2 ECTS Seminar to Food Law
Schmoelzer
330110 PS 2 ECTS Chemical Seminar - for nutritional scientists
Heinzle
330010 VO 3 ECTS Food Toxicology
Lemmens
330053 UE 3 ECTS Microbiology Practicals - Practicals December
Manafi
330103 UE 3 ECTS Microbiology Practicals - Kurs 2
Manafi
König
Holzmüller
330033 SE 2 ECTS Spices
Till
Loidolt
330080 SE 1 ECTS Nutritional Sciences Colloquium I - Aktuelle Aspekte der Ernährungswissenschaften
Wagner
330090 SE 2 ECTS Seminar to Food Law
Schmoelzer
330110 PS 2 ECTS Chemical Seminar - for nutritional scientists
Heinzle
Rust
330047 VO 3 ECTS Pathological Physiology
Graf
270032 VO 3 ECTS Food Chemistry I
Marko
330016 UE 4 ECTS Laboratory course in food chemistry - for nutritional scientists
Somoza
330049 VO 4.5 ECTS Food Technology
Berghofer
Cichna-Markl
330051 UE 4 ECTS Laboratory course in food chemistry - for nutritional scientists
Marko
330071 VO 1.5 ECTS Food chemistry - Zusatzvorlesung für Ernährungswissenschaften
Marko
330039 VO 3 ECTS Introduction to Food Law
Koßdorff
330036 UE 2 ECTS Practices in Lifestyle and Nutrition Associated Diseases and Dietetics - Basics of special dietetics
Rust

Last modified: We 13.06.2018 00:37