270096 VO Advanced Food Chemistry (2011S)
Labels
Vorbesprechung: Mi, 02.03.2011, 09:15 Uhr, HS III d. Chem. Institute
jeweils Mo, 10:15 bis 11:00 im Kleinen HS IV der chem. Insititute
Beginn: 7.3.2011
Erster Termin Klausur: 01.7.2011, 15:00-16:00 Uhr, Hörsaal 3
Anmeldung nur über die Homepage des Institutes: http://lmc.univie.ac.at/lehre/klausuranmeldung/
jeweils Mo, 10:15 bis 11:00 im Kleinen HS IV der chem. Insititute
Beginn: 7.3.2011
Erster Termin Klausur: 01.7.2011, 15:00-16:00 Uhr, Hörsaal 3
Anmeldung nur über die Homepage des Institutes: http://lmc.univie.ac.at/lehre/klausuranmeldung/
Details
Language: German
Examination dates
Lecturers
Classes
Currently no class schedule is known.
Information
Aims, contents and method of the course
Assessment and permitted materials
Minimum requirements and assessment criteria
Examination topics
Reading list
Association in the course directory
LC-3; LCH II-3;
Last modified: We 19.08.2020 08:06