Universität Wien

270117 VO Lipids and Carbohydrates in foods (2010W)

1.50 ECTS (1.00 SWS), SPL 27 - Chemie

3. Termin der schriftlichen Klausur
Mi 29.06.2011; Hörsaal IV; 11.00 - 12.00 Uhr
Anmeldung bis 25.06.2011 über die Homepage des Institutes

4. Termin der schriftlichen Klausur
Do.22.09.2011; Hörsaal IV, 11:00-12:00 Uhr
Anmeldung bis 20.09.2011 über die Homepage des Institutes

Details

Language: German

Examination dates

Lecturers

Classes (iCal) - next class is marked with N

  • Wednesday 06.10. 14:45 - 15:30 Joseph-Loschmidt-Hörsaal Chemie EG Währinger Straße 42
  • Wednesday 13.10. 14:45 - 15:30 Joseph-Loschmidt-Hörsaal Chemie EG Währinger Straße 42
  • Wednesday 20.10. 14:45 - 15:30 Joseph-Loschmidt-Hörsaal Chemie EG Währinger Straße 42
  • Wednesday 27.10. 14:45 - 15:30 Joseph-Loschmidt-Hörsaal Chemie EG Währinger Straße 42
  • Wednesday 03.11. 14:45 - 15:30 Joseph-Loschmidt-Hörsaal Chemie EG Währinger Straße 42
  • Wednesday 10.11. 14:45 - 15:30 Joseph-Loschmidt-Hörsaal Chemie EG Währinger Straße 42
  • Wednesday 17.11. 14:45 - 15:30 Joseph-Loschmidt-Hörsaal Chemie EG Währinger Straße 42
  • Wednesday 24.11. 14:45 - 15:30 Joseph-Loschmidt-Hörsaal Chemie EG Währinger Straße 42
  • Wednesday 01.12. 14:45 - 15:30 Joseph-Loschmidt-Hörsaal Chemie EG Währinger Straße 42
  • Wednesday 15.12. 14:45 - 15:30 Joseph-Loschmidt-Hörsaal Chemie EG Währinger Straße 42
  • Wednesday 12.01. 14:45 - 15:30 Joseph-Loschmidt-Hörsaal Chemie EG Währinger Straße 42
  • Wednesday 19.01. 14:45 - 15:30 Joseph-Loschmidt-Hörsaal Chemie EG Währinger Straße 42
  • Wednesday 26.01. 14:45 - 15:30 Joseph-Loschmidt-Hörsaal Chemie EG Währinger Straße 42

Information

Aims, contents and method of the course

Assessment and permitted materials

Minimum requirements and assessment criteria

Examination topics

Reading list


Association in the course directory

LC-1, LCH II-1, LA-Ch.

Last modified: Mo 07.09.2020 15:41