Universität Wien

270117 VO Lipids and Carbohydrates in foods (2015W)

1.50 ECTS (1.00 SWS), SPL 27 - Chemie

Details

max. 50 participants
Language: German

Examination dates

Lecturers

Classes

Mi, 14:15 bis 15:00

Joseph Loschmidt-Hörsaal
1090, Währinger Straße 42

Beginn:07.10.2015


Information

Aims, contents and method of the course

Nahrungsfette: Technologie, Zusammensetzung, Reaktionen, Eicosanoide, Phytosterole, Fettersatzstoffe;
Kohlenhydrate: Zusammensetzung, Reaktionen insb. Maillardreaktion;
Süßgeschmack, Süßstoffe, Zuckeraustauschstoffe, Glykoside, Honig

Assessment and permitted materials

Prüfung: schriftlich

Minimum requirements and assessment criteria

Examination topics

Reading list


Association in the course directory

LC-1, LCH II-1.

Last modified: Mo 07.09.2020 15:41