270117 VO Lipids and Carbohydrates in foods (2016W)
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Mi, 14:15-15:00
HS 2 (Joseph Loschmidt Hörsaal)
ab 12. Okt. 2016
HS 2 (Joseph Loschmidt Hörsaal)
ab 12. Okt. 2016
Details
max. 50 participants
Language: German
Examination dates
Lecturers
Classes
Currently no class schedule is known.
Information
Aims, contents and method of the course
Assessment and permitted materials
Schriftliche Prüfung aus Multiple Choice Fragen und offenen Fragen, keine Hilfsmittel
Minimum requirements and assessment criteria
Zum Bestehen der Prüfung sind 50% der Punkte notwendig.
Examination topics
Siehe Inhalt der LV
Reading list
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LC-1, LCH II-1., Doktorat
Last modified: Mo 07.09.2020 15:41
Kohlenhydrate: Zusammensetzung, Reaktionen insb. Maillardreaktion;
Süßgeschmack, Süßstoffe, Zuckeraustauschstoffe, Glykoside, HonigFrontaler Vortrag mit Power Point Folien