270117 VO Food Chemistry I (2018W)
für Studierende im Master
Labels
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
Details
max. 50 participants
Language: German
Examination dates
Lecturers
Classes
bis inkl. 9.Nov.:
Fr, 10:00-11:30 im HS 2
Fr, 14:00-15:30 im HS 2
Information
Aims, contents and method of the course
Assessment and permitted materials
Schriftliche Prüfung aus Multiple Choice Fragen und offenen Fragen, keine Hilfsmittel
Minimum requirements and assessment criteria
Zum Bestehen der Prüfung sind 50% der Punkte notwendig.
Examination topics
Siehe Inhalt der LV
Reading list
Lehrbuch der Lebensmittelchemie (Belitz, Grosch, Schieberle)
Association in the course directory
LC-1, LCH II-1, Doktorat, LMC-B1, LMC B1, Diplom LA Alt
Last modified: We 19.08.2020 08:06
Frontaler Vortrag mit Power Point Folien; Die Folien werden über Moodle zur Verfügung gestellt