Universität Wien FIND

270118 VO Food Contaminants (2019W)

3.00 ECTS (2.00 SWS), SPL 27 - Chemie

Registration/Deregistration

Details

Language: German, English

Lecturers

Classes (iCal) - next class is marked with N

Tuesday 01.10. 13:00 - 15:00 Seminarraum 2 Währinger Straße 38 Dekanat 1. Stock
Tuesday 08.10. 13:00 - 15:00 Seminarraum 2 Währinger Straße 38 Dekanat 1. Stock
Tuesday 15.10. 13:00 - 15:00 Seminarraum 2 Währinger Straße 38 Dekanat 1. Stock
Tuesday 12.11. 13:00 - 15:00 Seminarraum 2 Währinger Straße 38 Dekanat 1. Stock
Tuesday 19.11. 13:00 - 15:00 Seminarraum 2 Währinger Straße 38 Dekanat 1. Stock
Tuesday 26.11. 13:00 - 15:00 Seminarraum 2 Währinger Straße 38 Dekanat 1. Stock
Tuesday 03.12. 13:00 - 15:00 Seminarraum 2 Währinger Straße 38 Dekanat 1. Stock
Tuesday 10.12. 13:00 - 15:00 Seminarraum 2 Währinger Straße 38 Dekanat 1. Stock
Tuesday 17.12. 13:00 - 15:00 Seminarraum 2 Währinger Straße 38 Dekanat 1. Stock
Tuesday 07.01. 13:00 - 15:00 Seminarraum 2 Währinger Straße 38 Dekanat 1. Stock
Tuesday 14.01. 13:00 - 15:00 Seminarraum 2 Währinger Straße 38 Dekanat 1. Stock

Information

Aims, contents and method of the course

In this lecture the occurrence, analysis/surveillance, toxicological evaluation of food contaminants and related legal issues will be covered. This includes in particular natural, man-made, processing and packaging contaminants. Moreover, emerging topics and specific case studies will be discussed.

Assessment and permitted materials

Written exam

Minimum requirements and assessment criteria

Zum Bestehen der Prüfung sind 50% der Punkte notwendig.

Examination topics

Siehe Inhalt der LV

Reading list


Association in the course directory

LMC-B5, LMC B5

Last modified: Fr 06.09.2019 11:28