Universität Wien

270169 SE Current Developments in Food Toxicology (2020W)

2.00 ECTS (1.00 SWS), SPL 27 - Chemie
Continuous assessment of course work

This course is an institute seminar for members of the working group of Prof. Marko!

Registration/Deregistration

Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).

Details

max. 15 participants
Language: English

Lecturers

Classes

Schedule will be actualized weekly


Information

Aims, contents and method of the course

Im Rahmen dieser Lehrveranstaltung werden aktuelle Forschungsarbeiten präsentiert und diskutiert. Hierbei werden die jeweiligen Forschungsarbeiten in ihrer Konzeption, Methodik und Ergebnissen in Kurzvorträgen anhand von Powerpoint-Präsentationen vorgestellt. Die Lehrveranstaltung wird in Englisch abgehalten. Die Präsentation und Diskussion erfolgt in Abhängigkeit von der Covid19 Situation entweder in Präsenz oder online.

Assessment and permitted materials

Prüfungsimmanente Lehrveranstaltung mit Anwesenheitskontrolle

Minimum requirements and assessment criteria

Präsentation und Diskussion des jeweiligen Forschungsthemas zum vereinbarten Termin

Examination topics

Prüfungsimmanente Lehrveranstaltung

Reading list

Aktuelle Publikationen zu den jeweiligen Forschungsthemen

Association in the course directory

Doktorat, LMC D1, LMC-D1, EF1, EF2, EF3, FEG III-1

Last modified: Sa 08.07.2023 00:21