Universität Wien

330040 UE Alternative Lab Course of Food Chemistry (2012S)

Special Course for Students of Diploma Study and Bachelor Study (Version 2006) of Nutritional Sciences

Continuous assessment of course work

Vorbesprechung am 13.04.2012, 15.00-17.00 Uhr im Carl-Auer-von Welsbach Hörsaal
Die Übungen finden von 17.04. bis 09.05.2012 in den Hörsälen der Fakultät Chemie statt::
17.04.2012 14.00-18.00 Uhr
19.04.2012 11.00-16.00 Uhr
24.04.2012 14.00-18.00 Uhr
02.05.2012 14.00-18.00 Uhr
03.05.2012 14.00-18.00 Uhr
04.05.2012 14.00-18.00 Uhr
08.05.2012 14.00-18.00 Uhr
09.05.2012 14.00-18.00 Uhr

Es besteht Anwesenheitspflicht bei der Vorbesprechung und allen Übungs-Terminen.

Registration/Deregistration

Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).

Details

max. 100 participants
Language: German

Lecturers

Classes

Currently no class schedule is known.

Information

Aims, contents and method of the course

Assessment and permitted materials

Minimum requirements and assessment criteria

Mediation of fundamentals of food chemistry

Examination topics

Reading list


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Last modified: Mo 07.09.2020 15:44