330040 UE Alternative Lab Course of Food Chemistry (2012S)
Special Course for Students of Diploma Study and Bachelor Study (Version 2006) of Nutritional Sciences
Continuous assessment of course work
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Vorbesprechung am 13.04.2012, 15.00-17.00 Uhr im Carl-Auer-von Welsbach Hörsaal
Die Übungen finden von 17.04. bis 09.05.2012 in den Hörsälen der Fakultät Chemie statt::
17.04.2012 14.00-18.00 Uhr
19.04.2012 11.00-16.00 Uhr
24.04.2012 14.00-18.00 Uhr
02.05.2012 14.00-18.00 Uhr
03.05.2012 14.00-18.00 Uhr
04.05.2012 14.00-18.00 Uhr
08.05.2012 14.00-18.00 Uhr
09.05.2012 14.00-18.00 UhrEs besteht Anwesenheitspflicht bei der Vorbesprechung und allen Übungs-Terminen.
Die Übungen finden von 17.04. bis 09.05.2012 in den Hörsälen der Fakultät Chemie statt::
17.04.2012 14.00-18.00 Uhr
19.04.2012 11.00-16.00 Uhr
24.04.2012 14.00-18.00 Uhr
02.05.2012 14.00-18.00 Uhr
03.05.2012 14.00-18.00 Uhr
04.05.2012 14.00-18.00 Uhr
08.05.2012 14.00-18.00 Uhr
09.05.2012 14.00-18.00 UhrEs besteht Anwesenheitspflicht bei der Vorbesprechung und allen Übungs-Terminen.
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from Su 12.02.2012 08:00 to Tu 28.02.2012 18:00
- Deregistration possible until Mo 14.05.2012 08:00
Details
max. 100 participants
Language: German
Lecturers
Classes
Currently no class schedule is known.
Information
Aims, contents and method of the course
Assessment and permitted materials
Minimum requirements and assessment criteria
Mediation of fundamentals of food chemistry
Examination topics
Reading list
Association in the course directory
Last modified: Mo 07.09.2020 15:44