Warning! The directory is not yet complete and will be amended until the beginning of the term.
330063 SE Scientific Writing and Bachelor Thesis (2022W)
für Bachelorstudierende Ernährungswissenschaften Version 2013
Continuous assessment of course work
Labels
MIXED
Erstellen einer Bachelorarbeit in individueller Absprache mit einem(r) gewählten BetreuerIn
https://nutrition.univie.ac.at/fileadmin/user_upload/i_ernaehrung/Download/Bachelor/Informationsdokumente/Leitfaden_BA_Arbeiten_EW_07102020.pdfWICHTIGE INFORMATION:
Bei einer Anmeldung zu dieser Lehrveranstaltung muss die Bachelorarbeit bis spätestens 30.04.2023 fertiggestellt, beurteilt und die Bewertung eingetragen sein.ABMELDUNG innerhalb der Abmeldefrist UNBEDINGT ERFORDERLICH, falls die Bachelorarbeit nicht im Semester fertiggestellt und beurteilt werden kann.
https://nutrition.univie.ac.at/fileadmin/user_upload/i_ernaehrung/Download/Bachelor/Informationsdokumente/Leitfaden_BA_Arbeiten_EW_07102020.pdfWICHTIGE INFORMATION:
Bei einer Anmeldung zu dieser Lehrveranstaltung muss die Bachelorarbeit bis spätestens 30.04.2023 fertiggestellt, beurteilt und die Bewertung eingetragen sein.ABMELDUNG innerhalb der Abmeldefrist UNBEDINGT ERFORDERLICH, falls die Bachelorarbeit nicht im Semester fertiggestellt und beurteilt werden kann.
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from We 14.09.2022 09:00 to Tu 31.01.2023 12:00
- Deregistration possible until Tu 31.01.2023 12:00
Details
max. 300 participants
Language: German
Lecturers
- Petra Rust
- Anja Baumann
- Ina Bergheim
- Katja Csarmann
- Rita Dornetshuber-Fleiss
- Agnes Draxler
- Kalina Duszka
- Cem Ekmekcioglu
- Max Finger
- Georg Frisch
- Dieter Genser
- Hans Goldenberg
- Verena Hasenegger
- Alexander Haslberger
- Georg Hoffmann
- Anna Maria Kripp
- Daniel König
- Jürgen König
- Tilman Kühn
- Mohammad Manafi
- Oliver Neubauer
- Marc Pignitter
- Raphaela Staltner
- Karl-Heinz Wagner
- Barbara Wessner
- Patrick A. Zöhrer
Classes
Currently no class schedule is known.
Information
Aims, contents and method of the course
write a bachelor thesis (literature or small experimental work); approximately 40-50 pages incl. references
Assessment and permitted materials
Assessment of the thesis is carried out by your supervisor (100%)
Minimum requirements and assessment criteria
Assessment of the thesis is carried out by your supervisor
Examination topics
work independently on a special topic of Nutritional Sciences in order to prepare your thesis
Reading list
Richtlinien zur Erstellung einer Bachelorarbeit: https://nutrition.univie.ac.at/fileadmin/user_upload/i_ernaehrung/Download/Bachelor/Informationsdokumente/Leitfaden_BA_Arbeiten_EW_07102020.pdf
Association in the course directory
Last modified: Tu 27.08.2024 00:22