330071 VO New Trends in Food Research (2012S)
Labels
VB: Mi. 7.3.2012, 12:00-13:30, HS5, UZAIILV:
Mi. 21.3.2012, 12:00-13:30, HS5, UZAII
Mi. 28.3.2012, 12:00-13:30, HS5, UZAII
Mi. 4.4.2012, 12:00-13:30, HS5, UZAII
Mi. 11.4.2012, 12:00-13:30, HS5, UZAII
Mi. 18.4.2012, 12:00-13:30, HS5, UZAII
Mi. 25.4.2012, 12:00-13:30, HS5, UZAIIPrüfung: 27.6.2012, 10:00-11:30, HS7, UZAIILehrveranstaltung für Master- und Diplomstudium
(Voraussetzung: Zulassung zum Masterstudium oder Diplomstudium mit abgeschlossenem 1. Abschnitt)
Mi. 21.3.2012, 12:00-13:30, HS5, UZAII
Mi. 28.3.2012, 12:00-13:30, HS5, UZAII
Mi. 4.4.2012, 12:00-13:30, HS5, UZAII
Mi. 11.4.2012, 12:00-13:30, HS5, UZAII
Mi. 18.4.2012, 12:00-13:30, HS5, UZAII
Mi. 25.4.2012, 12:00-13:30, HS5, UZAIIPrüfung: 27.6.2012, 10:00-11:30, HS7, UZAIILehrveranstaltung für Master- und Diplomstudium
(Voraussetzung: Zulassung zum Masterstudium oder Diplomstudium mit abgeschlossenem 1. Abschnitt)
Details
max. 25 participants
Language: German
Examination dates
- Wednesday 27.06.2012 10:00 - 11:30 UZA2 Hörsaal 7 (Raum 2Z210) 2.OG
- Wednesday 24.10.2012
- Monday 04.03.2013 10:30 - 12:30 UZA2 Hörsaal 5 (Raum 2Z202) 2.OG
- Wednesday 29.05.2013
Lecturers
Classes
Currently no class schedule is known.
Information
Aims, contents and method of the course
Assessment and permitted materials
Minimum requirements and assessment criteria
Examination topics
Reading list
Association in the course directory
Last modified: Sa 02.04.2022 00:27