Universität Wien

330071 VO New Trends in Food Research (2012S)

VB: Mi. 7.3.2012, 12:00-13:30, HS5, UZAII

LV:
Mi. 21.3.2012, 12:00-13:30, HS5, UZAII
Mi. 28.3.2012, 12:00-13:30, HS5, UZAII
Mi. 4.4.2012, 12:00-13:30, HS5, UZAII
Mi. 11.4.2012, 12:00-13:30, HS5, UZAII
Mi. 18.4.2012, 12:00-13:30, HS5, UZAII
Mi. 25.4.2012, 12:00-13:30, HS5, UZAII

Prüfung: 27.6.2012, 10:00-11:30, HS7, UZAII

Lehrveranstaltung für Master- und Diplomstudium
(Voraussetzung: Zulassung zum Masterstudium oder Diplomstudium mit abgeschlossenem 1. Abschnitt)

Details


Information

Aims, contents and method of the course

Assessment and permitted materials

Minimum requirements and assessment criteria

Examination topics

Reading list


Association in the course directory

Last modified: Sa 02.04.2022 00:27