Universität Wien

330071 VO New Trends in Food Research (2013S)

Lehrveranstaltung für Masterstudium
(Voraussetzung: Zulassung zum Masterstudium )

VORBESPRECHUNG
Mi 06.03.2013, 12:00-13:30 Uhr - Ort: HS 5 (UZA 2)

LEHRVERANSTALTUNGS-TERMINE
Mi 13.03.2013, 12:00-13:30 Uhr - Ort: HS 5 (UZA 2)
Mi 20.03.2013, 12:00-13:30 Uhr - Ort: HS 5 (UZA 2)
Mi 10.04.2013, 12:00-13:30 Uhr - Ort: HS 5 (UZA 2)
Mi 24.04.2013, 12:00-13:30 Uhr - Ort: HS 5 (UZA 2)
Mi 08.05.2013, 12:00-13:30 Uhr - Ort: HS 5 (UZA 2)
Mi 15.05.2013, 12:00-13:30 Uhr - Ort: HS 5 (UZA 2)
Mi 22.05.2013, 12:00-13:30 Uhr - Ort: HS 5 (UZA 2)
Mi 29.05.2013, 12:00-13:30 Uhr - Ort: HS 5 (UZA 2)
Mi 05.06.2013, 12:00-13:30 Uhr - Ort: HS 5 (UZA 2)
Mi 12.06.2013, 12:00-13:30 Uhr - Ort: HS 5 (UZA 2)
Mi 19.06.2013, 12:00-13:30 Uhr - Ort: HS 5 (UZA 2)

Details


Information

Aims, contents and method of the course

Assessment and permitted materials

Minimum requirements and assessment criteria

Examination topics

Reading list


Association in the course directory

Last modified: Sa 02.04.2022 00:27