Universität Wien

330071 VO New Trends in Food Research (2014S)

Lehrveranstaltung für Masterstudium
(Voraussetzung: Zulassung zum Masterstudium )

VORBESPRECHUNG:

Fr 07.03.2014 13:00-14:00 Uhr (HS5, UZAII)

LEHRVERANSTALTUNGS-TERMINE:

MI 19.03.2014 13:00-15:00 Uhr Seminarraum 2C505, UZAII

MI 26.03.2014 13:00-15:00 Uhr Seminarraum 2C506, UZA II

MI 02.04.2014 13:00-15:00 Uhr Seminarraum 2 C505, UZA II

MI 30.04.2014 13:00-15:00 Uhr Seminarraum 2 C505, UZAII

MI 07.05.2014 13:00-15:00 Uhr Seminarraum 2 C505, UZAII

MI 14.05.2014 13:00-15:00 Uhr Seminarraum 2 C505, UZAII

MI 21.05.2014 10:30-12:00 Uhr Seminarraum 2 C505, UZAII

MI 28.05.2014 13:00-15:00 Uhr Seminarraum 2 C505, UZAII

MI 04.06.2014 13:00-15:00 Uhr Seminarraum 2C505, UZAII

MI 11.06.2014 13:00-15:00 Uhr Seminarraum 2C505, UZAII

MI 18.06.2014 13:00-15:00 Uhr Seminarraum 2C505, UZAII

Details


Information

Aims, contents and method of the course

Assessment and permitted materials

Minimum requirements and assessment criteria

Examination topics

Reading list


Association in the course directory

Last modified: Sa 02.04.2022 00:27