330071 VO Food Chemistry (2024W)
für Ernährungswissenschaften
Labels
Die Studierenden des Bachelorstudiums Ernährungswissenschaften müssen über die Lehrinhalte dieser Vorlesung UND der Vorlesung 270034 Lebensmittelchemie (LV der SPL Chemie) eine FACHprüfung (33-0426) ablegen.Die Prüfungsanmeldung muss daher zu "33-0426 Fachprüfung Lebensmittelchemie" (der SPL Ernährungswissenschaften) erfolgen!
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
Details
Language: German
Lecturers
Classes (iCal) - next class is marked with N
Do, 07.11. 14:15-15:45
Do, 14.11. 14:15-15:45
Do, 21.11. 14:15-15:45
Do, 28.11. 14:15-15:45
Do, 12.12. 14:15-15:45
Fr, 10.01. 13:15-14:45
Fr, 17.01. 13:15-14:45
Do, 23.01. 14:15-15:45
Fr, 31.01. 14:15-15:45
- Thursday 07.11. 14:15 - 15:45 Carl Auer v. Welsbach-Hörsaal Chemie Boltzmanngasse 1 HP
- Thursday 14.11. 14:15 - 15:45 Carl Auer v. Welsbach-Hörsaal Chemie Boltzmanngasse 1 HP
- Thursday 21.11. 14:15 - 15:45 Carl Auer v. Welsbach-Hörsaal Chemie Boltzmanngasse 1 HP
- Thursday 28.11. 14:15 - 15:45 Carl Auer v. Welsbach-Hörsaal Chemie Boltzmanngasse 1 HP
- Thursday 12.12. 14:15 - 15:45 Carl Auer v. Welsbach-Hörsaal Chemie Boltzmanngasse 1 HP
- N Thursday 23.01. 14:15 - 15:45 Carl Auer v. Welsbach-Hörsaal Chemie Boltzmanngasse 1 HP
Information
Aims, contents and method of the course
Assessment and permitted materials
Minimum requirements and assessment criteria
Examination topics
Reading list
Association in the course directory
Last modified: Tu 22.10.2024 10:46