Universität Wien

330071 VO Food Chemistry (2024W)

für Ernährungswissenschaften

Die Studierenden des Bachelorstudiums Ernährungswissenschaften müssen über die Lehrinhalte dieser Vorlesung UND der Vorlesung 270034 Lebensmittelchemie (LV der SPL Chemie) eine FACHprüfung (33-0426) ablegen.

Die Prüfungsanmeldung muss daher zu "33-0426 Fachprüfung Lebensmittelchemie" (der SPL Ernährungswissenschaften) erfolgen!

Registration/Deregistration

Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).

Details

Language: German

Lecturers

Classes (iCal) - next class is marked with N

Do, 07.11. 14:15-15:45
Do, 14.11. 14:15-15:45
Do, 21.11. 14:15-15:45
Do, 28.11. 14:15-15:45
Do, 12.12. 14:15-15:45
Fr, 10.01. 13:15-14:45
Fr, 17.01. 13:15-14:45
Do, 23.01. 14:15-15:45
Fr, 31.01. 14:15-15:45

  • Thursday 07.11. 14:15 - 15:45 Carl Auer v. Welsbach-Hörsaal Chemie Boltzmanngasse 1 HP
  • Thursday 14.11. 14:15 - 15:45 Carl Auer v. Welsbach-Hörsaal Chemie Boltzmanngasse 1 HP
  • Thursday 21.11. 14:15 - 15:45 Carl Auer v. Welsbach-Hörsaal Chemie Boltzmanngasse 1 HP
  • Thursday 28.11. 14:15 - 15:45 Carl Auer v. Welsbach-Hörsaal Chemie Boltzmanngasse 1 HP
  • Thursday 12.12. 14:15 - 15:45 Carl Auer v. Welsbach-Hörsaal Chemie Boltzmanngasse 1 HP

Information

Aims, contents and method of the course

Assessment and permitted materials

Minimum requirements and assessment criteria

Examination topics

Reading list


Association in the course directory

Last modified: Tu 22.10.2024 10:46