Course Exam
270215 VO Bioactive Compounds in Foods (2015S)
Protective and Risk Factors for Humans
Labels
WHEN?
Monday
22.06.2015
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from Tu 26.05.2015 13:00 to Su 21.06.2015 23:59
- Deregistration possible until Su 21.06.2015 23:59
Examiners
Information
Minimum requirements and assessment criteria
Vermittlung der basalen Mechanismen, die langzeittoxischen Wirkungen von Lebensmittelinhaltsstoffen zugrunde liegen und der daraus abzuleitenden Risikoabschätzung für einzelne Substanzklassen (Mykotoxine, PAHs, HAs, Nitrosamine, ausgewählte Schwermetalle) sowie Besprechung von Inhaltsstoffen mit präventiven Eigenschaften (sekundäre Pflanzeninhaltsstoffe, z.B. Phytoöstrogene,...)
Last modified: We 19.08.2020 08:06