Universität Wien

33.02 Bachelor Degree Programme in Nutritional Sciences 033 638 [3] (2011)

330008 VO 5 ECTS Basics in Nutrition: Applied and Multidisciplinary - Version für Studienbeginner des Sommersemesters Teil der STEOP im Bachelorstudium Ernährungswissenschaften Version 2013, Version 2011 und im UF HÖK, Teil der STEP im Bach Version 2009
Rust
330088 VO 6 ECTS Human Physiology - Teil der STEOP im Bachelorstudium Ernährungswissenschaften Version 2011
Hoffmann
330112 VO 4 ECTS Anatomy and Histology
Windisch
Hasenegger
330107 VO 6 ECTS General and Inorganic Chemistry - for nutritional scientists
Malarek
Kohlenberg-Müller
330048 VO 6 ECTS Organic chemistry
Vock
330018 UE 5 ECTS Biochemical Practise
Laggner
Wagner
Remely
Genser
Frisch
Wessner
330056 SE 1 ECTS Nutritional Sciences Colloquium - Aktuelle Aspekte der Ernährungswissenschaften
Wagner
330062 UE 4 ECTS Botanic exercises - Botanik pflanzlicher Lebensmittel
Till
330067 EX 1 ECTS Excursion in Wild Plants/Spices - Exkursion
Till
330077 VO 3 ECTS Wild Plants/Spices
Till
Wollmann
330065 VO 3 ECTS Microbiology and Hygene
Manafi
König
330098 VO 4 ECTS Biostatistics
Baierl
Genser
330023 VO 3 ECTS Basics of economics - Basics of economics
Loidolt
330042 VO 3 ECTS Introduction to Economics
Breuer
Wessner
330056 SE 1 ECTS Nutritional Sciences Colloquium - Aktuelle Aspekte der Ernährungswissenschaften
Wagner
330062 UE 4 ECTS Botanic exercises - Botanik pflanzlicher Lebensmittel
Till
330067 EX 1 ECTS Excursion in Wild Plants/Spices - Exkursion
Till
330077 VO 3 ECTS Wild Plants/Spices
Till
Wollmann
König
Rust
Hasenegger
330032 VO 3 ECTS Sport and Nutrition - Physiological basics of performance, training and nutrition
Haber
330036 UE 3 ECTS Practices in Lifestyle and Nutrition Associated Diseases and Dietetics - Basics of special dietetics (2ECTS/2SWS)
Rust

Last modified: We 13.06.2018 00:40