FQ10 Practical Skills II (9 ECTS)
-
Fochler, Mo 09.03. 09:30-11:30, Mo 09:30-13:30 (8×), Mo 09:30-12:30 (2×)
-
Pignitter, We 15:00-17:00 (4×), We 01.04. 15:00-17:30
-
Bellin-Sesay, Fr 03.04. 08:45-16:30, Sa 04.04. 08:45-16:30, Mo 06.04. 08:45-16:30, Tu 07.04. 08:45-16:30
-
Tschapka, We 01.04. 13:15-17:30, We 06.05. 08:00-14:00, Mo 25.05. 08:00-14:00, We 03.06. 10:00-13:30, We 03.06. 14:00-20:00, Th 04.06. 14:00-20:00, Mo 08.06. 14:00-20:00, Tu 09.06. 14:00-20:00
-
Schwingshackl, Mo 11.05. 12:45-17:30, Tu 12.05. 08:45-14:00, We 13.05. 08:45-14:00, Fr 15.05. 08:45-14:00, Mo 22.06. 09:45-10:45
-
Ekmekcioglu, Tu 14:45-17:45 (2×), Tu 14:00-17:00 (5×)
-
Duszka
-
Bergheim, We 13:15-16:30 (4×), We 13:15-17:30 (2×)
-
Haslberger, Mo 07.09. 09:00-16:00, Tu 08.09. 09:00-16:00, We 09.09. 09:00-16:00, Th 10.09. 09:00-16:00, Fr 11.09. 09:00-16:00
-
330069 SE 1 ECTS Instruction to scientific work - für Masterstudierende der ErnährungswissenschaftenHoffmann
-
Hofrichter, Tu 08:45-11:15 (3×), We 08:45-11:15 (2×), Fr 08:45-11:15 (3×), Mo 11.05. 08:45-11:15, We 03.06. 08:45-12:15, Fr 05.06. 13:15-16:15, Tu 09.06. 12:15-13:45, Tu 16.06. 08:45-12:45, We 08:45-12:45 (2×), Th 25.06. 08:45-12:45
Last modified: Tu 21.07.2020 12:13