2.1. Pflichtfächer
-
300057 VO 1 ECTS Analytical Chemistry 2 for Biological Studies - Analytical Chemistry 2 for Biology and Nutritional Science StudiesKenndler
-
300058 VO 1 ECTS Analytical Chemistry 1 for Biological Studies - Analytical Chemistry 1 for Biology and Nutritional Science StudiesRizzi
-
300059 VO 1 ECTS Analytical Chemistry 3 for Biological Studies - Analytical Chemistry 3 for Biology and Nutritional Science StudiesSontag
-
Elmadfa
-
Smolka
-
Berghofer
-
Lemmens
-
Sontag
-
330044 UE 4 ECTS Lebensmittelchemische Übungen - Lebensmittelchemische Übungen (für Ernährungswissenschafter)Lorbeer
-
Graf
-
330049 VO 3 ECTS Chem. Lebensmittelkonservierung u. -verarbeitung - Chemische Lebensmittelkonservierung und -verarbeitungKroyer
-
Rust
Last modified: We 13.06.2018 00:34