Universität Wien

33.01. Nutritional Sciences

330008 VO Dietetics: Applied and Multidisciplinary - Teil der STEOP im Bachelorstudium Ernährungswissenschaften Version 2011 und im UF HÖK
330088 VO Basics of Human Physiology - Teil der STEOP im Bachelorstudium Ernährungswissenschaften Version 2011
330012 VO Human Anatomy and Histology - Teil der STEOP im Bachelorstudium Ernährungswissenschaften Version 2011
330001 VO General and Organic Chemistry - for nutritional scientists
330021 VO Human ecology - Mensch und Biosphäre
330003 VO Chemistry of natural materials - Organische Chemie der Naturstoffe
330018 UE Biochemical Practise - für Ernährungswissenschafter
330033 SE Spices
330080 SE Nutritional Sciences Colloquium I - Aktuelle Aspekte der Ernährungswissenschaften
330110 PS Chemical Seminar - for nutritional scientists
330010 VO Food Toxicology
330053 UE Microbiology Practicals - Practicals December
330103 UE Microbiology Practicals - Kurs 2
330033 SE Spices
330080 SE Nutritional Sciences Colloquium I - Aktuelle Aspekte der Ernährungswissenschaften
330110 PS Chemical Seminar - for nutritional scientists
330016 UE Laboratory course in food chemistry - for nutritional scientists
330049 VO Food Technology
330051 UE Laboratory course in food chemistry - for nutritional scientists
330071 VO Food chemistry - Zusatzvorlesung für Ernährungswissenschaften
330001 VO General and Organic Chemistry - for nutritional scientists
330008 VO Dietetics: Applied and Multidisciplinary - Teil der STEOP im Bachelorstudium Ernährungswissenschaften Version 2011 und im UF HÖK
330012 VO Human Anatomy and Histology - Teil der STEOP im Bachelorstudium Ernährungswissenschaften Version 2011
330088 VO Basics of Human Physiology - Teil der STEOP im Bachelorstudium Ernährungswissenschaften Version 2011
330021 VO Human ecology - Mensch und Biosphäre
330003 VO Chemistry of natural materials - Organische Chemie der Naturstoffe
330018 UE Biochemical Practise - für Ernährungswissenschafter
330033 SE Spices
330080 SE Nutritional Sciences Colloquium I - Aktuelle Aspekte der Ernährungswissenschaften
330110 PS Chemical Seminar - for nutritional scientists
330010 VO Food Toxicology
330053 UE Microbiology Practicals - Practicals December
330103 UE Microbiology Practicals - Kurs 2
330033 SE Spices
330080 SE Nutritional Sciences Colloquium I - Aktuelle Aspekte der Ernährungswissenschaften
330110 PS Chemical Seminar - for nutritional scientists
330016 UE Laboratory course in food chemistry - for nutritional scientists
330049 VO Food Technology
330051 UE Laboratory course in food chemistry - for nutritional scientists
330071 VO Food chemistry - Zusatzvorlesung für Ernährungswissenschaften
330066 VO [en] Advances in Nutrition Research - Advances in Nutrition Research
330067 VO Econutrition (Population, Environment and Nutrition) - Nutrient ecology in research
330076 VO [en] Quality Control Systems, Principles of GLP - Basic concepts in Metrology as supplied to Quality Control Sytems and Good Laboratory ractices,Application of metrological principles to strengthen food and nutritional measurements
330007 SE Media Studies - Präsentationstechniken, Sprechtechnik, Rhetorik, Kommunikation
330017 SE [en] International Nutrition Policy - Theory and Implementation
330059 SE [en] Journal Club
330065 VO+SE Aspects of foods with relevance for immunology - Probiotika und Nutrigenomics
330080 SE Nutritional Sciences Colloquium I - Aktuelle Aspekte der Ernährungswissenschaften
330102 UE Environmental Health Interactions - Molecular Epidemiology and Epigenetics
330007 SE Media Studies - Präsentationstechniken, Sprechtechnik, Rhetorik, Kommunikation
330017 SE [en] International Nutrition Policy - Theory and Implementation
330059 SE [en] Journal Club
330065 VO+SE Aspects of foods with relevance for immunology - Probiotika und Nutrigenomics
330080 SE Nutritional Sciences Colloquium I - Aktuelle Aspekte der Ernährungswissenschaften
330102 UE Environmental Health Interactions - Molecular Epidemiology and Epigenetics
330066 VO [en] Advances in Nutrition Research - Advances in Nutrition Research
330067 VO Econutrition (Population, Environment and Nutrition) - Nutrient ecology in research
330099 VO Food Additives
330017 SE [en] International Nutrition Policy - Theory and Implementation
330007 SE Media Studies - Präsentationstechniken, Sprechtechnik, Rhetorik, Kommunikation
330017 SE [en] International Nutrition Policy - Theory and Implementation
330059 SE [en] Journal Club
330065 VO+SE Aspects of foods with relevance for immunology - Probiotika und Nutrigenomics
330080 SE Nutritional Sciences Colloquium I - Aktuelle Aspekte der Ernährungswissenschaften
330102 UE Environmental Health Interactions - Molecular Epidemiology and Epigenetics
330007 SE Media Studies - Präsentationstechniken, Sprechtechnik, Rhetorik, Kommunikation
330017 SE [en] International Nutrition Policy - Theory and Implementation
330059 SE [en] Journal Club
330065 VO+SE Aspects of foods with relevance for immunology - Probiotika und Nutrigenomics
330080 SE Nutritional Sciences Colloquium I - Aktuelle Aspekte der Ernährungswissenschaften
330102 UE Environmental Health Interactions - Molecular Epidemiology and Epigenetics
330066 VO [en] Advances in Nutrition Research - Advances in Nutrition Research
330067 VO Econutrition (Population, Environment and Nutrition) - Nutrient ecology in research
330007 SE Media Studies - Präsentationstechniken, Sprechtechnik, Rhetorik, Kommunikation
330017 SE [en] International Nutrition Policy - Theory and Implementation
330059 SE [en] Journal Club
330065 VO+SE Aspects of foods with relevance for immunology - Probiotika und Nutrigenomics
330080 SE Nutritional Sciences Colloquium I - Aktuelle Aspekte der Ernährungswissenschaften
330102 UE Environmental Health Interactions - Molecular Epidemiology and Epigenetics
330007 SE Media Studies - Präsentationstechniken, Sprechtechnik, Rhetorik, Kommunikation
330017 SE [en] International Nutrition Policy - Theory and Implementation
330059 SE [en] Journal Club
330065 VO+SE Aspects of foods with relevance for immunology - Probiotika und Nutrigenomics
330080 SE Nutritional Sciences Colloquium I - Aktuelle Aspekte der Ernährungswissenschaften
330102 UE Environmental Health Interactions - Molecular Epidemiology and Epigenetics
330001 VO General and Organic Chemistry - for nutritional scientists
330008 VO Dietetics: Applied and Multidisciplinary - Teil der STEOP im Bachelorstudium Ernährungswissenschaften Version 2011 und im UF HÖK
330012 VO Human Anatomy and Histology - Teil der STEOP im Bachelorstudium Ernährungswissenschaften Version 2011
330021 VO Human ecology - Mensch und Biosphäre
330035 UE Curriculum and Lesson Planning - Independent acting in lesson
330088 VO Basics of Human Physiology - Teil der STEOP im Bachelorstudium Ernährungswissenschaften Version 2011
330049 VO Food Technology
330071 VO Food chemistry - Zusatzvorlesung für Ernährungswissenschaften
330055 SE Instruction to scientific work - für Doktoranden der Ernährungswissenschaften
330059 SE [en] Journal Club
330066 VO [en] Advances in Nutrition Research - Advances in Nutrition Research
330076 VO [en] Quality Control Systems, Principles of GLP - Basic concepts in Metrology as supplied to Quality Control Sytems and Good Laboratory ractices,Application of metrological principles to strengthen food and nutritional measurements
330080 SE Nutritional Sciences Colloquium I - Aktuelle Aspekte der Ernährungswissenschaften
330102 UE Environmental Health Interactions - Molecular Epidemiology and Epigenetics

Last modified: We 13.06.2018 00:37