270080 PR Practical Food Analysis Course II (2018S)
Continuous assessment of course work
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Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from Th 01.02.2018 08:00 to Su 25.02.2018 23:59
- Deregistration possible until Su 25.02.2018 23:59
Details
max. 24 participants
Language: German
Lecturers
- Doris Marko
- Georg Aichinger
- Dominik Braun
- Mira Flasch
- Sarah Franziska Frühwirth
- Julia Gröstlinger
- Julia Katharina Hoi
- Barbara Lieder
- Agnes Mistlberger-Reiner
- Marc Pignitter
- Hannes Puntscher
- Kerstin Schweiger
- Verena Stöger
Classes
4.-22. Juni 2018
Mo und Di ganztags 9-18 Uhr, Mi-Fr halbtags 13-18 Uhr
Mo, 28.5. 13-15 Uhr im Seminarraum 1
persönliche Anwesenheit verpflichtend, keine Vertretungen!
Information
Aims, contents and method of the course
Ziel ist es, das Methodenspektrum zur Analyse von Lebensmittelinhaltsstoffen zu erweitern. Neben biochemischen und molekularbiologischen Methoden steht die Analyse spezieller Lebensmittelinhaltsstoffe und spezifischer Parameter von Getränken und flüssigen kosmetischen Mitteln im Vordergrund. Die erlenten Methoden dienen den Studierenden als Basis für die Planung und Durchführung einer komplexeren lebensmittelchemischen Analyse.
Assessment and permitted materials
Minimum requirements and assessment criteria
Examination topics
Reading list
Association in the course directory
LMC-B4
Last modified: Sa 08.07.2023 00:21