270097 VO Toxicology of Food Contaminants I (2018S)
Labels
Details
max. 100 participants
Language: German
Examination dates
Lecturers
Classes (iCal) - next class is marked with N
März und April:
Di, 14-15:30 im HS 1 (Auer Welsbach)
Do, 10:30-12:00 im HS 2 (Joseph Loschmidt)
- Tuesday 13.03. 14:00 - 15:30 Carl Auer v. Welsbach-Hörsaal Chemie Boltzmanngasse 1 HP
- Tuesday 20.03. 14:00 - 15:30 Carl Auer v. Welsbach-Hörsaal Chemie Boltzmanngasse 1 HP
- Tuesday 10.04. 14:00 - 15:30 Carl Auer v. Welsbach-Hörsaal Chemie Boltzmanngasse 1 HP
- Tuesday 17.04. 14:00 - 15:30 Carl Auer v. Welsbach-Hörsaal Chemie Boltzmanngasse 1 HP
- Tuesday 24.04. 14:00 - 15:30 Carl Auer v. Welsbach-Hörsaal Chemie Boltzmanngasse 1 HP
- Thursday 03.05. 10:30 - 12:00 Joseph-Loschmidt-Hörsaal Chemie EG Währinger Straße 42
- Thursday 17.05. 10:30 - 12:00 Joseph-Loschmidt-Hörsaal Chemie EG Währinger Straße 42
- Thursday 24.05. 10:30 - 12:00 Joseph-Loschmidt-Hörsaal Chemie EG Währinger Straße 42
- Thursday 07.06. 10:30 - 12:00 Joseph-Loschmidt-Hörsaal Chemie EG Währinger Straße 42
- Thursday 14.06. 10:30 - 12:00 Joseph-Loschmidt-Hörsaal Chemie EG Währinger Straße 42
- Thursday 21.06. 10:30 - 12:00 Joseph-Loschmidt-Hörsaal Chemie EG Währinger Straße 42
- Thursday 28.06. 10:30 - 12:00 Joseph-Loschmidt-Hörsaal Chemie EG Währinger Straße 42
Information
Aims, contents and method of the course
Frontaler Vortrag mit Power Point Folien
Assessment and permitted materials
Schriftliche Prüfung aus Multiple Choice Fragen und offenen Fragen, keine Hilfsmittel
Minimum requirements and assessment criteria
Zum Bestehen der Prüfung sind 50% der Punkte notwendig
Examination topics
Reading list
Association in the course directory
LC-3, LCH II-3, Doktorat, LMC-B2, UF MA CH 02d
Last modified: Mo 07.09.2020 15:41