270194 UE Practical course on food toxicology (2018S)
Continuous assessment of course work
Labels
Details
max. 12 participants
Language: German
Lecturers
Classes
9.-20. April 2018
Vorbesprechung am Do, den 15. März von 13-14:30 im Seminarraum 1persönliche Anwesenheit verpflichtend, keine Vertretungen!
Information
Aims, contents and method of the course
Untersuchungen zur Bioaktivität/ Toxikologie von Lebensmittelinhaltsstoffen mit modernen biochemischen/ molekularbiologischen Methoden wie Zellkultur, Mikroskopie, Western Blot, Comet Assay, Enzym Assays, quantitative RT-PCR etc.
Assessment and permitted materials
Praktische Arbeit (30%), Protokolle (30%), Abschlussprüfung (40%)
Minimum requirements and assessment criteria
Practical education of students on the investigation of foodstuffs
Examination topics
Evaluation of the practical work and protocol.
Reading list
Association in the course directory
LC-3, LCH II-3, LMC-C1
Last modified: We 17.10.2018 14:08