270194 UE Practical course on food toxicology (2019S)
Continuous assessment of course work
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Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from Fr 01.02.2019 08:00 to Mo 25.02.2019 23:59
- Deregistration possible until Mo 25.02.2019 23:59
Details
max. 12 participants
Language: German
Lecturers
- Doris Marko
- Georg Aichinger
- Julia Beisl
- Giorgia Del Favero
- Stephanie Grabher-Wusche
- Julia Gröstlinger
- Gudrun Pahlke
Classes (iCal) - next class is marked with N
Vorbesprechung am 1.3. von 13-15 Uhr im Seminarraum 1
Anwesenheitspflicht!
Falls Sie auf der Warteliste landen, kommen Sie bitte trotzdem! Wir können evtl. einen zweiten Kurs anbieten.
Kurs 1: 01.04.-12.04.2019
- Friday 01.03. 13:00 - 15:00 Seminarraum 1 Analytische Chemie 2.OG Boltzmanngasse 1 (Kickoff Class)
- Tuesday 19.03. 09:00 - 12:00 Seminarraum 4 Institut Physikalische Chemie HP Währinger Straße 42
- Tuesday 02.04. 09:00 - 12:00 Seminarraum 4 Institut Physikalische Chemie HP Währinger Straße 42
Information
Aims, contents and method of the course
Untersuchungen zur Bioaktivität/ Toxikologie von Lebensmittelinhaltsstoffen mit modernen biochemischen/ molekularbiologischen Methoden wie Zellkultur, Mikroskopie, Western Blot, Comet Assay, Enzym Assays, quantitative RT-PCR etc.
Assessment and permitted materials
Praktische Arbeit (30%), Protokolle (30%), Abschlussprüfung (40%)
Minimum requirements and assessment criteria
Practical education of students on the investigation of foodstuffs
Examination topics
Evaluation of the practical work and protocol.
Reading list
Association in the course directory
LC-3, LCH II-3, LMC-C1, LMC C1
Last modified: Sa 08.07.2023 00:21