Universität Wien

Specialisation in Food Quality and Food Safety (FQ1-FQ10)

330065 VO+SE Aspects of foods with relevance for immunology and technology - Probiotika und Nutrigenomics
330099 VO Food Additives - für Ernährungswissenschaften
330025 UE Sensory Evaluation of Foods (practice) - für Masterstudierende
330017 SE [en] International Nutrition Policy - Theory and Implementation
330007 SE Media Studies - Präsentationstechniken, Sprechtechnik, Rhetorik, Kommunikation
330023 SE [en] Journal Club
330069 SE Instruction to scientific work - für Masterstudierende der Ernährungswissenschaften
330102 SE+UE Nutrition and Epigenetics, Methods and Epidemiologie - Molecular Epidemiology and Epigenetics
330152 VU Applied Data Preparation and Analysis - Arbeiten mit R
330007 SE Media Studies - Präsentationstechniken, Sprechtechnik, Rhetorik, Kommunikation
330023 SE [en] Journal Club
330069 SE Instruction to scientific work - für Masterstudierende der Ernährungswissenschaften
330102 SE+UE Nutrition and Epigenetics, Methods and Epidemiologie - Molecular Epidemiology and Epigenetics
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Last modified: Fr 10.01.2020 00:35