Bachelor Nutritional Sciences (638 [4] - Version 2013)
330008 VO (MIXEDOV) Basics in Nutrition: Applied and Multidisciplinary - Teil der STEOP im Bachelorstudium Ernährungswissenschaften Version 2013 und im UF Bach HE/DP HÖK
330105 VO (REMOTE) Nutritional Scienes as a Scientific Discipline - Teil der STEOP im Bachelor EW Version 2013 und Bachelor Lehramt
330001 UE (MIXED) Chemical exercises for nutritional scientists (5ECTS/ 4SWS) - für Ernährungswissenschaften
270034 VO (MIXED) Food Chemistry - für Studierende im Bachelor (Chemiker und Lehramt / Unterrichtsfach Chemie)
330049 VO (ON-SITE) Food Technology - Chemical Food Technology and Physical Techniques of Food Processing
330038 UE (MIXED) Practices in Lifestyle and Nutrition Associated Diseases and Dietetics - Basics of special dietetics (5ECTS/4SWS)
330132 VO (REMOTE) Sport and Nutrition - Physiological basics of performance, training and nutrition
330063 SE Scientific Writing and Bachelor Thesis - für Bachelorstudierende Ernährungswissenschaften Version 2013
Last modified: Fr 01.04.2022 08:57